De zwemafdeling bestaat uit drie onderdelen:

  • Recreatiefzwemmen
  • Wedstrijdzwemmen
  • Masterzwemmen

Recreatiefzwemmen
Iedereen die het leuk vindt om te zwemmen, kan terecht bij de recreanten. Het enige dat je nodig hebt, is je A-diploma. Je komt zo in aanraking met de zwemsport. Bij de recreanten kun je natuurlijk gewoon trainen. Maar, als je het leuk vind, kun je ook doorstromen naar de zwemselectie of de waterpolo jeugd. Er is van alles mogelijk!

Wedstrijdzwemmen
De wedstrijdzwemafdeling bestaat uit een enthousiaste groep minioren, junioren en jeugd zwemmers, die onder deskundige leiding zwemtraining krijgen. Tijdens de training worden de verschillende zwemslagen en technieken geoefend en word je voorbereid op een wedstrijd. De training is geschikt voor iedereen, die minimaal in het bezit is van een B-zwem-diploma.
De zwemmers doen mee aan wedstrijden, afhankelijk van zwemniveau, zoals Regionale KNZB Circuits en Nationale zwemcompetitie, zie agenda van de website.

Masterzwemmen
Al jaren heeft de vereniging een Master afdeling. In deze groep is plaats voor iedereen die lekker wil zwemmen en aan zijn of haar conditie wil werken. Er wordt de mogelijkheid geboden op eigen niveau en snelheid een zwemtrainingsprogramma te volgen. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Het is ook mogelijk om met mee te doen aan master wedstrijden, Er worden diverse wedstrijden georganiseerd zoals het Zuyderzee masters circuit,Open Nederlandse kampioenschappen, etc

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder