Bij waterpolo speel je met twee ploegen van zeven spelers/speelsters tegen elkaar. Naast zwemmen zonder of met een bal moet je ook kunnen gooien en vangen en is samenwerking heel belangrijk. Waterpolo is er voor alle leeftijden.

De allerjongsten beginnen bij de mini’s en leren op spelende wijze de eerste beginselen van het waterpolo. De mini’s spelen nog geen competitie, maar zullen af en toe deelnemen aan een minitoernooi. Dit gebeurt met een gemengd team bestaande uit vijf spelers. De loopbaan van de waterpoloër zal via de mini’s, pupillen, teams van onder de 13, 15, 17 en eventueel 19 uiteindelijk bij de heren of dames eindigen.

Ben je geïnteresseerd en wil je een keer meedoen? Laat het ons weten via waterpolo@hattoheim.nlHet woord “hentai” beschrijft een persoon, een actie of een staat van enige seksuele afwijking. “Hentai” bestaat uit twee hiërogliefen: Hen (Strange) viagra kopen belgie Thai (gedrag). Dat wil zeggen dat “hentai” in de Japanse cultuur seksuele perversie betekent en over het algemeen in een negatieve sleutel wordt gebruikt. In andere gevallen zeggen ze eenvoudigweg “ERO” (bijvoorbeeld Ero -Manga – erotische manga) of “Sadezin” (volwassene).

https://pillolepererezioni.com/levitra-generico/