Afgelopen zaterdag 22 maart hebben de dames van Z&PC Hatto-Heim in Zwembad de Marke een spannende wedstrijd tegen Flevo 2 uit Nijkerk. De beide ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd en tot de laatste minuut bleef het een spannende wedstrijd. Op de helft van de wedstrijd stonden de dames met 2-3 achter en de eindstand was uiteindelijk 6-7 voor de dames van Flevo.

In de eerste periode begonnen de Hattemse dames meteen goed. Al snel stonden de dames met 2-0 voor door mooie doelpunten van Aline Bredewoud en Susanne Leurink-Weeda. Helaas wist ook de tegenstander twee ballen in het net te gooien en zo was de eindstand na het eerste partje 2-2. In het tweede partje bleken de beide teams erg aan elkaar gewaagd. Voor beide kanten was het moeilijk om te scoren. Toch wisten de dames uit Nijkerk nog te scoren en zo was de eindstand op de helft 2-3.

In de derde periode bleef spannend, beide teams hadden kansen maar er vielen niet veel doelpunten. Na een prachtig schot vanaf de middellijn door Susanne Leurink-Weeda stond het nog even 3-3, maar ook de dames van Flevo scoorden. De vierde periode was voor de Hattemse dames alles of niets. De dames gingen er vol in en probeerden met alle macht te winnen van Flevo. Hierdoor werd de vierde periode het spannendst van alle periodes. Om en om wisten de beide teams te scoren. Voor Hatto-Heim vielen er 3 doelpunten door Monica Bosman, Aline Bredewoud en Susanne-Leurink Weeda. In de laatste minuut stond het scorebord  op 6-6, maar helaas scoorde Flevo net voor het eind. Hierdoor werd de eindstand na een goede wedstrijd 6-7.

Doelpuntenmakers Z&PC Hatto-Heim: Susanne Leurink-Weeda (3x), Aline Bredewoud (2x), Monica Bosman (1x)