Het deelnemersveld voor de tweede editie van het IJsseldelta Marina waterpolotoernooi is compleet. Proteus uit Twello debuteert op het waterpolotoernooi in de jachthaven van Hattem. Alle andere deelnemende verenigingen zijn oude bekenden, want zij waren ook aanwezig op de eerste editie van het toernooi. Alleen Triton Putten keert niet terug naar Hattem. De herenteams strijden in een poule van vijf om de prijzen. In deze poule wordt een enkel programma afgewerkt.

De dames van Z&PC Hatto-Heim spelen net als vorig jaar weer een wedstrijd tegen een veteranenteam. Voormalig waterpolosters van Z&PC Hatto Heim trekken zaterdag 15 juli weer hun badpak aan, zetten een cap op en spelen weer een ouderwets wedstrijdje waterpolo. Deze wedstrijd met een hoog reüniegehalte zal rond 11:00uur worden gespeeld.

Deltasteur
Deltasteur maakt het toernooi compleet. De Kampense vereniging vaardigde vorig jaar nog een herenteam af, maar komt dit jaar met een damesteam op de proppen. Dit damesteam speelt ’s middags een tweeluik tegen de dames van Z&PC Hatto Heim.
Het wedstrijdrooster volgt binnenkort en zal ook op de Facebook-pagina van het toernooi worden verspreid.

Herenpoule:
– Z&PC Hatto Heim.
– Octopus uit Wapenveld.
– Proteus uit Twello
– Swol 1894 uit Zwolle.
– WZC-de IJssel uit Wijhe.

Dameswedstrijden:
– Veteranen Z&PC Hatto-Heim tegen het huidige damesteam van Z&PC Hatto Heim.
– Tweeluik tussen dames Z&PC Hatto Heim en de dames van Deltasteur uit Kampen.