De zomerstop is bijna voorbij en de trainingen gaan binnenkort weer van start. Bij de KNZB is er deze zomer gekeken naar de competitie-indeling en die ziet er komend seizoen als volgt uit:

Heren 1
Het herenteam is terechtgekomen bij veel bekende teams. De indeling levert derby’s op met twee teams van Swol 1894 en met Octopus uit de buurgemeente Heerde. Daarnaast staan er een aantal wedstrijden gepland tegen teams die gesetteld zijn langs het Veluwemeer zoals ZEW uit Ermelo, Triton Putten en Flevo uit Nijkerk.

Dames 1
De waterpolodames treffen bijna alleen maar teams tegen wie er vorig jaar ook in de competitie is gespeeld. Deltasteur is nieuwkomer in de competitie. De Kampense vereniging heeft sinds jaren weer een damesteam en stroomt in de derde klasse in.

Jeugd <15
Het jeugdteam speelt veel wedstrijden tegen teams die ook afkomstig zijn van de Veluwe. Tweemaal wordt er afgereisd naar de provincie Overijssel voor uitwedstrijden in Raalte en Zwolle. De meeste kilometers worden afgelegd voor de uitwedstrijd bij DWK uit Barneveld.

Categories: Waterpolo