Op woensdag 22 april juni organiseert zwemverenging Hatto-Heim het Water Fun Parcours. Een unieke beleving voor kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar.

 

ZWEMMEN IS LEUK! Dat is het speerpunt van het partnerschap tussen KNZB en La Vachequi rit. Samen met de KNZB is La Vache qui rit de uitdaging aangegaan het zwemmen leuk te maken en om de jeugd in beweging te krijgen en behouden. Een van de projecten om dit te bereiken is het Water Fun Parcours voor zwemverenigingen, een uniek spellenparcours waarbij kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar kennis kunnen maken met alle leuke elementen van water, zwemmen en de zwemvereniging. Deelname aan het Water Fun Parcours is een unieke beleving voor kinderen!

 

 

 

Het Water Fun Parcours is een spellenparcours, waarvan de materialen overeenkomen met La Vache qui rit producten. De spellen zijn zowel educatief als gericht op de fun. Zo is er een spel ‘kaasje duiken’ genaamd waarbij kinderen de gezonken puzzelstukken moeten opduiken en de puzzel moeten oplossen. In totaal zijn er vijf spellen die in één grote spellenronde gespeeld worden. Het parcours wordt afgesloten met een estafettespel.

 

 

 

Het Water Fun Parcours duurt ongeveer 1 tot 1½ uur en wordt georganiseerd als teamwedstrijd. Tien teams van maximaal 8 kinderen strijden tegen elkaar. Aan het einde van het evenement zal één team als winnaar uit de strijd komen.

 

 

 

Geef je snel op bij zwemvereniging Hatto-Heim!

 

 

 

Alle kinderen van Hattem krijgen via school een uitnodiging, om je op te geven vul je het onderste strookje van de uitnodiging in en deze lever in bij Hogenkamp 29 te Hattem

 

 

 

Kijk voor meer informatie over de campagne op: www.zwemmenisleuk.nl

 

Of mail naar selectie@hattoheim.nl, of recreatiefzwemmen@hattoheim.nl