Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Z.V. Hatto-Heim kampioen! – Z&PC Hatto Heim

«

»

apr 12

Z.V. Hatto-Heim kampioen!

Nunspeet – Afgelopen zaterdag is het de zwemmers en zwemsters van zwemvereniging Hatto-Heim gelukt om kampioen te worden in de Landelijke D3 competitie. Door dit kampioenschap zal de zwemvereniging promoveren tot de Landelijke D2 competitie. Tijdens de wedstrijd werd er erg goed gezwommen; er zijn 29 persoonlijke records gezwommen en 24 ereplaatsen behaald. Na afloop van de wedstrijd werd officieel bekend gemaakt dat Hatto-Heim kampioen was geworden. Dit werd natuurlijk door de zwemmers gevierd met champagne, bloemen én een nat pak voor de trainsters. De zwemmers en zwemsters kunnen terug kijken op een mooi kampioenschap en hopen dat ze volgend jaar hun hoofd boven water kunnen houden in de Landelijke D2 competetie.