Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 S.G. Hattem/Wezep 1 wint overtuigend – Z&PC Hatto Heim

«

»

apr 17

S.G. Hattem/Wezep 1 wint overtuigend

De waterpolo heren van S.G. Hattem/Wezep 1 heeft in Almelo afgelopen zaterdag overtuigend De Veene 2 met 3-7 verslagen. Hattem/Wezep liep snel uit naar een voorsprong van vier doelpunten waarna De Veene van alles probeerde maar de jonge ploeg kon niet terug komen.

S.G. Hattem/Wezep scoorde via Dennis Geijssen al snel in de wedstrijd de 0-1. Peter van Grootheest verdubbelde de score en uit een manmeersituatie wist Harry uyt de Boogaardt de 0-3 te maken. Dit was de stand na de eerste periode. In het tweede kwart kwamen er kansen over en weer maar door slodderig passen aan beide kanten werd er niet veel gescoord. Jan-Willem Kroeze wist uit een manmeersituatie wel de 0-4 te maken waarna De Veene ook een manmeersituatie benutte, 1-4. In de derde periode wist Dennis Geijssen zijn tweede doelpunt van de wedstrijd te maken. De Veene wist daarna de 2-5 te maken. Door goed verdedigend werk van Hattem/Wezep kwamen er maar weinig kansen voor de ploeg uit Almelo. Er was bij Hattem/Wezep weinig beweging voorin waardoor de kansen niet overtollig waren maar de kansen die kwamen werden effectief afgemaakt. Zo maakte Rutger Jan Rienmeijer uit een manmeersituatie de 2-6. In de laatste periode wist Winfred van Eeken via keeper en binnenkant van de paal te scoren. De Veene met een jonge en snelle ploeg wist het laatste doelpunt van de wedstrijd te maken, hierdoor was de einduitslag 3-7 in het voordeel van S.G. Hattem/Wezep. Aankomende zaterdag moet er nog een wedstrijd uitgespeeld worden tegen Losser hierna zit het seizoen voor S.G. Hattem/Wezep 1 op.