Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Hattem/Wezep 1 verliest nipt in Enschede – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 01

Hattem/Wezep 1 verliest nipt in Enschede

De waterpoloheren van Hattem/Wezep 1 heeft zaterdag 1 oktober in een spannende wedstrijd nipt verloren van EZC 3 uit Enschede. De wedstrijd eindigde na 4 periodes op 8-7 in het voordeel van EZC.

In de eerste periode waar Peter Luchtenberg voor Hattem/Wezep scoorde liep EZC uit naar een 2-1 stand. In de tweede periode waren er kansen over en weer maar alleen EZC wist eenmaal te scoren 3-1. In het begin van de derde periode wis Hattem/Wezep snel de 3-2 te maken, daarna was het EZC dat uitliep naar 6-2. Dit kon gebeurde omdat Hattem/Wezep veel kansen liet liggen. Aan het eind van de deze periode was het 7-4. In de vierde periode kwam Hattem/Wezep goed terug naar 7-6 maar via een manmeersituatie wist EZC toch het verschil weer op twee te brengen. In de slot minuut wist Hattem/Wezep nog eenmaal te scoren maar dit was net niet voldoende voor de eerste punten, 8-7 was dan ook de einduitslag.

Doelpunten: Peter van Grootheest (2x), Peter Luchtenberg (2x), Richard Ripke (1x), Dries Slijkhuis (1x), Dennis Geijssen (1x).