Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Teleurstellende nederlaag S.G. Hattem/Wezep 1 – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 30

Teleurstellende nederlaag S.G. Hattem/Wezep 1

Afgelopen zaterdag speelde Hattem/Wezep 1 een wedstrijd in Tubbergen. Na twee wedstrijden verloren te hebben was het team toe aan een overwinning om mee te kunnen draaien in het klassement.

Het begin van de wedstrijd tegen VKC 03 2 uit Tubbergen was heel aardig. Al snel werd er gescoord door S.G. Hattem/Wezep , maar kreeg daarna ook 2 tegendoelpunten. Uiteindelijk eindigde de eerste periode in een 2-2 gelijkspel door een doelpunt van Peter van Grootheest.

De tweede periode verliep net zoals de eerste. Weer opende de Hattem/Wezep de score , alleen deze periode werd wel gewonnen. Dit kwam door een doelpunt van Peter van Grootheest en Alwin van Olst. Na 2 periodes gespeeld te hebben stond de stand op 3-4.

In de derde periode zette VKC 03 2 aan, waardoor er weinig kansen werden gecreëerd door Hattem/Wezep. Er kon nog één doelpunt gemaakt worden, maar daar hield het ook mee op. De score eindigde in een 8-5 achterstand, waardoor in de laatste periode veel goed gemaakt moest worden. Helaas bleek het team uit Tubbergen te sterk te zijn en viel er nog één tegendoelpunt. De eindstand kwam hierdoor op 9-5 en opnieuw een verlies voor de waterpoloërs van Hattem/Wezep 1. De volgende wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 5 november in de Steur te Kampen.