Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Hattem-Wezep heren 1 blijft puntloos – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 05

Hattem-Wezep heren 1 blijft puntloos

In de traditioneel moeilijke uitwedstrijd tegen Deltasteur in Kampen is het de waterpoloërs van Hattem-Wezep 1 niet gelukt punten te pakken. Een tweetal discutabele momenten deden de heren de das om, Deltasteur won met 6-4.

De eerste periode was het Deltasteur die de klok sloeg, door goed verdedigingswerk lukte het Hattem-Wezep telkens net niet de doelman van Kampen te passeren. Deltasteur daarentegen had het vizier wel op scherp staan en liep uit naar 3-0. Het derde doelpunt van Deltasteur was discutabel doordat de vrije worp niet werd genomen op de plek waar de overtreding was gemaakt. Rutger-Jan Rienmeijer deed in de slotseconde met een geweldig afstandschot nog iets terug.

De tweede periode kwam Hattem-Wezep beter in de wedstrijd, Peter van Grootheest zette de 3-2 op het scorebord. Hattem-Wezep had het betere van het spel maar het was telkens net niet doordat de doelpogingen eindigden op de lat, paal of binnen het bereik van de doelman. Deltasteur vergrootte de marge aan het eind van de periode weer naar twee door de 4-2 te scoren.

De derde periode moest Hattem-Wezep inlopen op de gastheren. Peter van Grootheest scoorde de 4-3 waarna kans op kans van Hattem-Wezep op het ijzerwerk belandde. Het beetje geluk zat al helemaal niet mee toen Hattem-Wezep een vrije worp toegewezen werd, waarna er snel werd omgeschakeld richting het doel van Kampen, echter kwam de scheidsrechter terug op zijn beslissing en kregen de gastheren de vrije worp toegewezen. Deltasteur scoorde uit de vrije worp wat de nodige reacties te weeg bracht.

In de laatste periode scoorde Deltasteur als eerst en bracht de score op 6-3. Dennis Geijssen scoorde het laatste doelpunt en zodoende werd er afgesloten met 6-4.

Periodestanden: 3-1, 1-1, 1-1, 1-1.
Doelpunten Hattem/Wezep: Peter van Grootheest 2x, Rutger-Jan Rienmeijer 1x en Dennis Geijssen 1x

De volgende wedstrijd van Hattem-Wezep 1 is op 12 november om 17:00 in zwembad de Veldkamp in Wezep.