«

»

nov 12

Weer geen punten voor Hattem/Wezep 1

Ook tegen koploper OZ&PC 2 uit Oldenzaal wisten de waterpolo heren van Hattem/Wezep afgelopen zaterdag geen punten te pakken. De wedstrijd werd genomineerd door OZ&PC dat bijna uit elke kans scoorde. OZ&PC 2 begon heel sterk en bouwde daarna de voorsprong gestaag uit naar een eindstand van 2-8.

In de eerste periode liep OZ&PC na een kleine drie minuten al uit na een 0-3 stand. Hierna wist Hattem/Wezep even iets terug te doen maar OZ&PC bepaalde de eindstand van de eerste periode op 1-4. In de tweede periode werden er wel wat kansjes gecreëerd door de heren van Hattem/Wezep maar deze werden niet goed uitgespeeld. De verdediging was ook scherper dan in de eerste periode, ondanks dit wist OZ&PC wel één keer te scoren, 1-5. Ook in de derde periode wist Hattem/Wezep niet te scoren, wel wisten de heren een paar keer het aluminium te raken. OZ&PC wist wel twee keer te scoren waardoor ze nog verder uitliepen, 1-7. In de vierde en laatste periode wist Hattem/Wezep nog eenmaal te scoren maar ook OZ&PC wist nogmaals te scoren waar door het verschil op 6 bleef. De eindstand was dan 2-8.

Doelpunten van Hattem/Wezep: Alwin van Olst en Dries Slijkhuis