Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloërs Hattem-Wezep – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 12

Waterpoloërs Hattem-Wezep <19 doen zichzelf te kort.

Slechts één punt hebben de waterpoloërs van Hattem-Wezep <19 zaterdag meegenomen uit Oldenzaal. Gastheer OZ&PC kon zich na vier periodes waterpolo de morele winnaar noemen omdat Hattem-Wezep vele kansen om zeep heeft geholpen. De wedstrijd eindigde in een 4-4 gelijkspel. De eerste periode was het een gelijk opgaande wedstrijd. Hattem-Wezep had de betere kansen, maar het eerste doelpunt viel aan de andere kant. OZ&PC was vooral gevaarlijk uit afstandschoten en Hattem-Wezep stuitte steeds op de doelman van OZ&PC of het ijzerwerk. Thom Badings scoorde wel voor de Gelderlanders. De tweede periode was het OZ&PC dat de klok sloeg, de effectiviteit lag aanzienlijk hoger bij de Twentenaren in vergelijking tot Hattem-Wezep. OZ&PC liep uit naar 4-2. Tussendoor deed Peter Luchtenberg na een geslaagd een-tweetje met Mark Kroon iets terug. De derde periode nam Hattem-Wezep het initiatief. Vele opeenvolgende aanvallen werden vakkundig om zeep geholpen. OZ&PC kwam er in aanvallend en conditioneel opzicht niet meer aan te pas en mocht alleen maar hopen op een wonder. Thom Badings scoorde als enige uit het dozijn kansen die Hattem-Wezep creëerde. De laatste periode was een evenbeeld van de voorgaande periode. Hattem-Wezep kreeg volop kansen maar de afwerking ontbrak. Doelpogingen eindigen over het doel, op de sublieme doelman van OZ&PC of tegen de palen. Het was voor Hattem-Wezep niet een kwestie van ‘net niet’ maar meer van ‘weer niet’. Echter was het Peter Luchtenberg die 25 seconden voor tijd met een backhand een nederlaag voorkwam. Periodestanden: 1-1, 3-1, 0-1, 0-1. Doelpuntenmakers: Peter Luchtenberg 2x, Thom Badings 2x. De volgende wedstrijd van Hattem-Wezep <19 is op 19 November in Kampen.