Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Hattem-Wezep – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 19

Hattem-Wezep <19 speelt wederom gelijk

Wezep – De waterpoloërs van Hattem-Wezep tot 19 jaar zijn er niet in geslaagd om van Deltasteur uit Kampen te winnen. Na de puntendeling vorige week tegen OZ&PC uit Oldenzaal stond er deze week een gelijke stand van 7 -7 op het scorebord.

De gastheren begonnen scherp aan de wedstrijd en kwamen al snel op een 1-0 voorsprong. Kort na de openingstreffer maakte Christiaan Fowler gelijk uit een schot van afstand. Wederom was het de thuisploeg die de leiding in de wedstrijd pakte. Toch eindigde de eerste periode in een gelijke stond, want Mark Kroon benutte feilloos een strafworp.

In de tweede periode nam Deltasteur de voorsprong, maar net als in de voorgaande periode maakte Hattem-Wezep snel gelijk. Hattem-Wezep begon beter te spelen en dat resulteerde in twee doelpunten, echter bleef de thuisploeg in het spoor van de gasten door een doelpunt net voor het verstrijken van de tweede periode.

De derde periode was minder aantrekkelijk als de voorgaande periodes. Er waren minder grote kansen en dus ook minder doelpunten. Slecht één doelpunt was er in deze periode te bewonderen. Het doelpunt kwam van de gastheren en dus was de stand met nog één periode te gaan 5-5.

De laatste periode had Hattem-Wezep het overwicht van de wedstrijd. Dit werd niet in de score uitgedrukt waardoor Deltasteur makkelijk bij kon blijven. Het was dus net als in de voorgaande periodes stuivertje wisselen, Hattem-Wezep kwam op voorsprong maar Deltasteur maakte telkens gelijk, zodoende eindigde de wedstrijd in 7-7.

Periodestanden: 2-2, 2-3, 1-0, 2-2.
Doelpuntenmakers: Peter Luchtenberg 4x, Mark Kroon 1x, Christiaan Fowler 1x en Bob Hillen 1x.

De volgende wedstrijd van Hattem-Wezep <19 is op zaterdag 26 November om 17:40 in Vaassen.