Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Hattem-Wezep 1 pakt eerste punten van het seizoen – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 19

Hattem-Wezep 1 pakt eerste punten van het seizoen

Wezep – Een overwinning tegen het derde team van Swol1894 heeft voor de waterpoloërs van Hattem-Wezep 1 de eerste punten van het seizoen opgeleverd. Na vier periodes waterpolo stond er een einduitslag van 5-2 op het scorebord.

In de eerste periode was er weinig te beleven in het Wezepse zwembad. Doelpogingen waren spaarzaam en er werd aan beide kanten te afwachtend gespeeld. Harry uyt den Boogaard brak in de tweede periode de ban door te scoren uit een man-meer situatie. Jan-Willem Kroeze verdubbelde even later de score uit een afstandsschot.

In de derde periode was het Swol1894 dat de klok sloeg, want de 2-0 achterstand werd snel gelijkgetrokken en een reeks kansen waren, mede door de uitstekende doelman Arjan v/d Worp, niet aan Swol1894 besteedt. Hattem-Wezep sloeg aan het eind van de derde periode wel toe door te scoren uit een vrije worp. Met een 3-2 tussenstand kon het in de laatste periode nog alle kanten op. Dennis Geijssen en Dries Slijkhuis vonden al snel in de vierde periode het net. Door de twee snelle doelpunten leek de wedstrijd gespeeld, Swol1894 zocht nog wel de aanval maar tot scoren kwamen de bezoekers niet meer.

Periodestanden: 0-0, 2-0, 1-2, 2-0.

Doelpuntenmakers: Harry uyt den Boogaard 1x, Jan-Willem Kroeze 1x, Rutger-Jan Rienmeyer 1x, Dennis Geijssen 1x en Dries Slijkhuis 1x.