Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloërs Hattem-Wezep – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 26

Waterpoloërs Hattem-Wezep <19 winnen in Vaassen

Na tweemaal gelijk te hebben gespeeld heeft Hattem-Wezep < 19 afgelopen zaterdag drie punten meegenomen uit Vaassen. Hattem-Wezep <19 won overtuigend van ZVV met 3-8. Het lagergeplaatste ZVV had weinig in te brengen tegen Hattem-Wezep. Bij een 1-2 stand na één periode waterpolo werd er in de tweede en derde periode afstand genomen van de gastheren. Nadat doelman Vincent van Tilburg al in de eerste periode een strafworp stopte durfde de thuisploeg nauwelijks meer het doel van Hattem-Wezep onder vuur te nemen. Met goed opgezette aanvallen en snelle counteraanvallen was Hattem-Wezep heer en meester in Vaassen. Doelpunten van Lars Engelsman, Peter Luchtenberg en Kevin Mulder zorgde voor een ruime doelpuntenmarge. Ondanks dat Björn Engelsman in de laatste periode zijn derde persoonlijke fout kreeg toegewezen liet Hattem-Wezep zich niet van de wijs brengen. Een tweetal doelpunten van ZVV zorgden op de tribune nog voor enige euforie, maar Lars Engelsman zorgde met een weergaloos doelpunt voor de 3-8. Periodestanden: 1-2, 0-3, 0-2, 2-1 Doelpuntenmakers: Peter Luchtenberg 3x, Lars Engelsman 3x en Kevin Mulder 2x.