Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren S.G. Hattem/Wezep 1 verliest nipt – Z&PC Hatto Heim

«

»

dec 10

Waterpoloheren S.G. Hattem/Wezep 1 verliest nipt

Na een spannende uitwedstrijd tegen WS Twente 5 heeft S.G. Hattem/Wezep 1 geen punten opgeleverd. Er werd goed begonnen in zwembad ‘t Wooldrik in Borne. Na het goede begin moest S.G. Hattem/Wezep toe staan dat WS Twente 5 langszij en zelfs even voorbij kwamen maar Hattem/Wezep bleef kansen creëren en ook scoren zodat het bij 6-6 weer gelijk stond. Uiteindelijk miste Hattem/Wezep toch net te veel kansen om een punt aan het duel over te houden. De eindstand kwam uit op 8-7 in het voordeel van WS Twente 5.

In de eerste periode begon S.G. Hattem/Wezep voortvarend aan de wedstrijd en nam snel een 0-1 voorsprong. Ze wisten ook uit te lopen naar 0-2 maar in de slotfase van de eerste periode deed WS Twente 5 iets terug zodat de teams met een 1-2 stand naar de zijkant gingen. In de tweede periode ging het gelijk op, het verschil was er wel en dit zat vooral in het afmaken van kansen S.G. Hattem/Wezep had een paar keer een goede kans maar vonden op de weg naar het doel het aluminium of de keeper. WS Twente 5 wist hierdoor uit te lopen naar een 3-2 stand halverwege de wedstrijd. In de rust tussen de tweede en derde periode was er duidelijk iets over het druk zetten gezegd want S.G. Hattem/Wezep zat er vanaf de eerste seconde van de derde periode boven op. WS Twente 5 kreeg hierdoor minder kansen omdat ze direct onder druk kwamen te staan wanneer ze in balbezit waren. Door deze tactiek wist S.G. Hattem/Wezep terug te komen tot 6-6 ondanks dat er ook nu weer kansen werden gemist zo werd er een paar keer binnenkant paal geschoten maar vloog de bal niet het net in. In de vierde periode wist WS Twente 5 toch aan het langste eind te trekken met een 8-7.