Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren S.G. Hattem-Wezep 1 winnen van De Hof 2 – Z&PC Hatto Heim

«

»

jan 14

Waterpoloheren S.G. Hattem-Wezep 1 winnen van De Hof 2

Hattem-Wezep 1 begon sterk en liep uit tot een 3-0 voorsprong halverwege de wedstrijd. Hierna begon ook De Hof 2 meer kansen te creƫren en te scoren. Hattem-Wezep wist de voorsprong te behouden en won na vier periodes met 5-3.

Hattem-Wezep kwam in de eerste periode door een doelpunt van Dennis Geijssen op 1-0. In de tweede periode schoot Jan Willem Kroeze tweemaal raak, eenmaal van eigen helft en eenmaal uit een manmeer situatie. Na een minuut spelen in de derde periode kwam De Hof iets terug, 3-1. Maar Hattem-Wezep bleef goed spelen en jeugdspeler Peter Luchtenberg scoorde de 4-1. De Hof wist goed te profiteren van een manmeer situatie. Na een goede aanval werd Hattem-Wezep het scoren onmogelijk gemaakt door een overtreding van De Hof wat een 5 meter (penalty) opleverde. Deze 5 meter werd goed in de hoek van het doel geplaatst door de aanvoerder van Hattem-Wezep, Dennis Geijssen 5-2. In de laatste periode probeerde De Hof nog de winst te behalen maar dit zorgde voor veel balverlies. Hattem-Wezep wist nog wel eenmaal te scoren waardoor de eindstand 5-3 in het voordeel van Hattem-Wezep werd bepaald.