Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Nipt gelijkspel voor S.G. Hattem/Wezep 1 – Z&PC Hatto Heim

«

»

mrt 03

Nipt gelijkspel voor S.G. Hattem/Wezep 1

De waterpoloheren van s.g. Hattem/Wezep speelden afgelopen zaterdag een wedstrijd in Neede tegen De Hof 2. S.g. Hattem/Wezep dat momenteel op de laatste plek staat heeft hard punten nodig om degradatie te voorkomen. Dit keer waren de verwachtingen goed, aangezien de thuiswedstrijd tegen De Hof 2 gewonnen werd. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, waar alles op alles werd gezet

De wedstrijd begon met een goede start. De heren van s.g. Hattem/Wezep kwamen als eerst in balbezit en konden gelijk de aanval starten. Het eerste schot van op doel van Rutger-Jan Rienmeijer resulteerde in een doelpunt, waardoor iedereen meteen scherp gesteld werd. Een minuut na de 0-1 voorsprong kwamen de heren in een man minder situatie, wat een tegendoelpunt tot gevolge had. Aan het eind van de eerste periode werd de 1-2 gescoord door Harry uyt de Boogaardt en werd de periode gewonnen.
De tweede en derde perioden leken erg op elkaar. Er werden talloze acties gemaakt en kwamen er veel schoten op het doel, die overigens niet benut werden. Beide perioden kregen de heren een doelpunt tegen en werd de voorsprong omgezet in een 3-2 achterstand.
De laatste periode werd erg spannend. Er moest gescoord worden om de achterstand goed te maken, maar helaas werd liep de stand verder uit naar 4-2. In de laatste minuut ontstond er een man meer situatie, die goed benut werd door Alwin van Olst. Nu was er nog één doelpunt nodig om een punt mee naar huis te nemen. De Hof 2 startte een aanval, maar werd al snel overgenomen. Met nog maar een paar seconden op de klok kon er nog een aanval gestart worden. Deze aanval resulteerde in de aller laatste seconden toch nog in een doelpunt van Peter van Grootheest. Met dit doelpunt werd het uiteindelijk 4-4 en deelden beide teams de punten.
De volgende wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 10 maart in de Brilmansdennen te Losser.