Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Winst voor waterpoloheren S.G. Hattem-Wezep 1 – Z&PC Hatto Heim

«

»

mrt 10

Winst voor waterpoloheren S.G. Hattem-Wezep 1

Losser – Na het gelijkspel van vorige week tegen SG de Hof begonnen de heren van Hattem-Wezep vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd tegen Losser 2. Na een spannende gelijkopgaande wedstrijd wist Hattem-Wezep aan het langste eind te trekken door 4-5 te winnen. Hierdoor schuift Hattem-Wezep één plaatsje op en staat het geen laatste meer.
Hattem-Wezep wist via Peter van Grootheest binnen de minuut op 0-1 voorsprong te komen door een manmeersituatie. Nadat Losser twee keer het doel wist te vinden scoorde Dennis Geijssen 2-2, dit was de stand na de eerste periode. In de tweede en de derde periode wisten beide ploegen niet te scoren. Ondanks drie keer een manmeersituatie voor de heren van S.G. Hattem-Wezep. Ook Losser wist een paar goede aanvallen te maken. Maar Matthijs Brink, keeper van Hattem-Wezep, pakte een paar goede harde schoten van Losser uit de hoeken.

In de vierde periode lieten beide ploegen zien niet genoeg te nemen met een gelijkspel. Losser kwam op 3-2 waarna Dennis Geijssen met zijn tweede doelpunt weer gelijk maakte. Hierna bracht Winfred van Eeken, uit een manmeersituatie, zelfs Hattem-Wezep aan de leiding, 3-4. Maar ook dit bleek nog niet voldoende en Losser kwam weer terug. Met nog 34 seconden op de klok scoort Jan-Willem Kroeze de 4-5. De volgende 34 seconden verlopen vervolgens hectisch omdat Losser kosten wat het kost niet wil verliezen. Dit leidt tot een persoonlijke fout en een uitsluiting van één van Hattem-Wezep spelers. De speler waar de overtreding op wordt gemaakt besluit direct op doel te schieten en krijgt de bal in het net maar aangezien de vrije worp binnen de vijf meter wordt gegeven wordt het doelpunt afgekeurd door de scheidsrechters. Met nog 16 seconden op de klok speelt Hattem-Wezep rustig de bal achterin rondt tot het eindsignaal, eindstand 4-5 in het voordeel van S.G. Hattem-Wezep 1. Door deze winst schuift Hattem-Wezep Deltasteur uit Kampen voorbij op de ranglijst. Volgende week is de belangrijke wedstrijd tegen Deltasteur in Wezep om 18:35 uur.