Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 S.G. Hattem/Wezep 1 zet goede reeks voort – Z&PC Hatto Heim

«

»

mrt 17

S.G. Hattem/Wezep 1 zet goede reeks voort

Zaterdagavond kwamen de waterpoloheren van s.g. Hattem/Wezep 1 onder leiding van Marcel van Tilburg weer in actie. Dit maal speelden de heren thuis in Wezep tegen Deltasteur 2 uit Kampen. Na de winst van vorige week heeft s.g. Hattem/Wezep haar onderste positie omgeruild met Deltasteur 2. Om deze voorsprong te behouden was een gelijkspel of overwinning nodig dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

De wedstrijd begon met een tegendoelpunt, waardoor de heren van s.g. Hattem/Wezep meteen met een achterstand begonnen. Een kleine minuut later slaagde Dennis Geijsen erin om de gelijkmaker te scoren. Na twee keer geen gebruik gemaakt te hebben van een man meer situatie lukte het Peter Luchtenberg toch om de 2-1 te maken.
In de tweede periode werd het opnieuw spannend. S.g. Hattem/Wezep kreeg een man minder, waaruit Deltasteur 2 wist te scoren. De stand bleef overigens niet lang gelijk. Door opnieuw een treffer van Dennis Geijsen kwamen de heren weer op voorsprong. In de laatste seconden van de tweede periode werd de voorsprong nog verder uitgebreid door Jan Willem Kroeze en kwam de stand op 4-2 te staan.
De derde periode had als doel om de voorsprong verder te vergroten. Er werden veel kansen gecreƫerd , alleen niet benut. Door een verdedigingsfout kregen de heren een strafworp tegen en kort daarna viel er nog een tegendoelpunt , waardoor de stand op 4-4 kwam te staan.
In de laatste periode kwam er een slotoffensief van S.G. Hattem/Wezep en werd het gelijkspel weer omgezet in een voorsprong. Door doelpunten van Peter van Grootheest en Jan Willem Kroeze liep de stand uit naar 6-4. Deltasteur kreeg steeds minder ruimte, doordat ze snel onder druk werden gezet. Door een overtreding van het team uit Kampen kreeg Hattem/Wezep een man meer situatie, die goed werd benut door Harry uyt de Boogaardt. Als afsluiting scoorde Jan Willem Kroeze zijn derde doelpunt en eindigde de wedstrijd met een 8-4 winst. Door de overwinning bedraagt de voorsprong vijf punten met de hekkensluiter en is er weer aansluiting met de overige teams.
De volgende wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 24 maart tegen OZ&PC 2 uit Oldenzaal in zwembad Vondersweijde.