Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Weer een punt voor waterpoloheren S.G. Hattem-Wezep 1 – Z&PC Hatto Heim

«

»

mrt 24

Weer een punt voor waterpoloheren S.G. Hattem-Wezep 1

Oldenzaal – De waterpoloheren van S.G. Hattem-Wezep 1 hebben hun goede reeks voortgezet. Na de laatste wedstrijd veel punten te hebben verzameld, namen ze nu een punt mee naar huis tegen nummer 4, OZ&PC 2. Dit gebeurde na een spannende strijd die in 6-6 eindigde, in Wezep was van dezelfde tegenstander nog met 8-2 verloren.
Hattem-Wezep begon de wedstrijd slecht en kwam in de eerste periode op een 2-0 achterstand, dit door twee keer een vrije bal van de midvoor. Peter van Grootheest deed vroeg in de tweede periode iets terug. Hierna kwamen er wat foutjes in het spel bij beide ploegen en wist OZ&PC uit een manmeer situatie de 3-1 te scoren. Maar aan het eind van de tweede periode vond Peter van Grootheest weer het net voor S.G. Hattem-Wezp, 3-2.

In de derde periode wist aanvoerder Dennis Geijssen de ploegen weer op gelijk hoogte te brengen. Hattem-Wezep ging door en jeugdspeler Peter Luchtenberg wist te scoren uit een manmeer situatie, dit zorgde voor de eerst keer een voorsprong voor Hattem-Wezep. In de laatste minuut van de derde periode weet OZ&PC nog twee keer te scoren maar ook Peter Luchtenberg wist hier zijn tweede te scoren. Dit betekende dat het een spannende vierde periode werd, die met een 5-5 stand werd begonnen. OZ&PC maakte tweemaal geen gebruik van een manmeer situatie waarna Peter Luchtenberg voor Hattem-Wezep zijn derde doelpunt liet noteren, 5-6. In de laatste 10 seconden van de wedstrijd is het toch OZ&PC die nog eenmaal wist te scoren waardoor de eindstand bepaald werd op 6-6.