Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Mark Kroon schiet Hattem-Wezep langs Livo – Z&PC Hatto Heim

«

»

mrt 31

Mark Kroon schiet Hattem-Wezep langs Livo

AALTEN – De waterpoloërs tot 19 jaar van S.G. Hattem-Wezep hebben afgelopen zaterdag drie punten gepakt. In Aalten werd er met 5-8 gewonnen van Livo. Mark Kroon had met vierdoelpunten een belangrijk aandeel in de overwinning.
Hattem-Wezep kwam in de achterhoek goed uit de startblokken. Doelpunten van Kevin Mulder en Peter Luchtenberg zorgden voor een comfortabele 2-0 voorsprong. Livo kwam vervolgens terug in de wedstrijd door een tweetal onnodige fouten van Hattem-Wezep af te straffen. Mark Kroon zorgde vier seconden voor het verstrijken van de eerste periode voor een minimale voorsprong voor Hattem-Wezep. In de tweede periode vielen er geen doelpunten te noteren in Aalten. Goede kansen werden verspild en de afwerking was van een dusdanig zwak niveau.

In derde periode kwam Hattem-Wezep beter in het ritme. Driemaal achter elkaar werd het net gevonden en de achterhoekers keken plotseling tegen een 2-6 achterstand aan. De thuisploeg deed nog wel iets terug, en met nog één periode te gaan was er nog van alles mogelijk voor de gastheren. Al snel in de vierde periode vond de thuisploeg het doel en er leek een stunt in de maak. Dit werd alleen nog maar bevestigd nadat Kevin Mulder zijn derde persoonlijke fout had laten noteren. De thuisploeg vond in de resterende man-meer situatie geen opening en mede door goed keeperswerk van Jasper Blok werd Livo op afstand gehouden. Mark Kroon maakte vervolgens aan alle illusies een einde door met een backhand en een vernietigend schot in de kruising het doel van Livo te vinden. Het slotakkoord was aan de thuisploeg die de laatste treffer op het scorebord zette.

Door deze overwinning verstevigt Hattem-Wezep tot 19 jaar de tweede plaats in het klassement.

Periodestanden: 2-3,0-0, 1-3, 2-2.
Doelpuntenmakers: Mark Kroon 4x, Kevin Mulder 2x, Peter Luchtenberg 1x en Lars Holm 1x.