Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 S.G. Hattem-Wezep 1 laat punten liggen in Zwolle. – Z&PC Hatto Heim

«

»

mrt 31

S.G. Hattem-Wezep 1 laat punten liggen in Zwolle.

Zwolle – In een boeiende streekderby tussen Swol 1894 3 en S.G. Hattem-Wezep 1, hebben de waterpoloheren van Swol 1894 aan het langste eind getrokken. De wedstrijd ging lang gelijk op maar in de derde periode wist Swol 1894 door een paar snelle counters op voorsprong te komen en dit gaven ze niet meer uit handen. Het duel eindigde naar vier periodes met 6-5.
De waterpoloheren van Hattem-Wezep gingen met veel zelfvertrouwen richting het Aabad in Zwolle. Aan het begin van het seizoen was er nog met 5-2 van de nummer 4, Swol 1894, gewonnen. In de eerste periode wist Jan-Willem Kroeze met een vlammend schot de score voor Hattem-Wezep te openen. Swol 1894 wist gelijk te maken uit een manmeer situatie. Aan het eind van de eerste periode wisten beide ploegen geen gebruik te maken van een manmeer situatie waardoor de eerste periode eindigde met een 1-1 stand. In de tweede periode wist Swol 1894 voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong te komen door een doelpunt uit een manmeer situatie. In de aanval van Hattem-Wezep die erop volgde wist Rutger Jan Rienmeijer ook uit een manmeer situatie, in de lange hoek, het net te vinden. Even later kon Dries Slijkhuis S.G. Hattem-Wezep weer op voorsprong brengen door de bal in het doel te tikken, 2-3.

In de derde periode lag de verdediging van Swol goed en speelde Hattem-Wezep slodderig. Hierdoor kwamen er geen doelpogingen van Hattem-Wezep. Swol 1894 wist goed te profiteren en scoorden drie maal binnen een minuut waardoor de stand naar 5-3 werd omgebogen. S.G. Hattem-Wezep moest even bijkomen van dit snelle aanval spel van Swol 1894, maar naar een minuut waren de heren weer bij de les en wist Peter van Grootheest te scoren uit weer een manmeer situatie. Na dit doelpunt weet ook Swol 1894 nog eenmaal te scoren. De heren van Hattem-Wezep gingen met een 6-4 achterstand de laatste periode in. Alles was nog mogelijk en halverwege de periode was het Harry Uyt de Boogaardt die liet zien hoe het moet en verkleind de achterstand op 6-5. Hattem-Wezep probeerde in de laatste twee minuten vol aan te vallen maar deden dit zonder resultaat waardoor de wedstrijd eindigde in 6-5 in het voordeel van Swol 1894 3. De volgende wedstrijd van S.G. Hattem-Wezep 1 is in Wezep op 14 april om 18:35 uur, hiervoor zullen vanaf 17:00 uur al waterpolowedstrijden te zien zijn van jeugd en heren 2.