Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 S.G. Hattem/Wezep 1 stunt tegen koploper – Z&PC Hatto Heim

«

»

apr 14

S.G. Hattem/Wezep 1 stunt tegen koploper

Afgelopen zaterdagavond speelden de waterpoloheren van s.g. Hattem/Wezep 1 tegen de Veene 2. Het team uit Almelo staat bijna het hele seizoen al op de eerste plaats en leek van te voren een onmogelijke partij. S.g. Hattem/Wezep dat bezig is met een goede tweede helft van het seizoen zag ook dit keer dat alles mogelijk is. Het doel om niet te degraderen is al gelukt en nu is het zelfs mogelijk om verder omhoog te kijken.

De wedstrijd begon sterk. Na een minuut gespeeld te hebben kregen de heren een man meer situatie, die door Harry uyt de Boogaardt goed werd benut. Even later leek de voorsprong in gevaar te komen door een snelle counter van de Veene 2. De counter werd tegen gehouden, maar daar kwam wel een man minder situatie uit voort. Het lukte de Veene 2 niet om te scoren, wat de mogelijkheid gaf om de voorsprong verder uit te breiden. Jan Willem Kroeze wist met een afstandsschot te scoren, waardoor de stand op 2-0 kwam te staan.
In de tweede periode vielen er veel doelpunten aan beide kanten. Al snel werd de 2-1 gemaakt, maar dit werd na een aantal seconden beantwoordt door een doelpunt van Harry uyt de Boogaardt. Na een snelle omschakeling van de Veene 2 na een 2 meterbal (corner) viel toch de 3-2. Aan het eind van de periode lukte het Harry uyt de Boogaardt opnieuw om te scoren, waardoor er een voorsprong van twee punten ontstond.
De voorsprong die in de tweede periode was ontstaan werd in derde periode weer weggegeven. S.g. Hattem/Wezep kwam in een man minder situatie en even later werd er ook nog een strafworp toegekend. In beide situatie wist het team uit Almelo te scoren en kwam de stand gelijk te staan.
De laatste periode was erg spannend. Door goed keeperswerk van Mathijs Brink vielen er lang geen doelpunten. Aan de andere kant lukte het Rutger Jan Rienmeijer om van grote afstand de bal via de paal binnen te schieten. Met nog twintig seconden op de klok werd de 5-5 gemaakt en leek de wedstrijd te eindigen in een gelijkspel. In de laatste aanval werd Peter Luchterberg aangespeeld die vervolgens in de bal over de keeper heen in het doel wist te krijgen. Met dit doelpunt, die gescoord werd met nog 0,6 seconden op de klok, was de winst toch voor s.g. Hattem/Wezep 1.
De volgende wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 21 maart tegen de Veene 3 uit Almelo in zwembad de Veldkamp, te Wezep.