Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Geen doelpunten voor s.g. Hattem-Wezep 1 – Z&PC Hatto Heim

«

»

apr 21

Geen doelpunten voor s.g. Hattem-Wezep 1

Wezep – Na vorige week de nummer 1 van de competitie, De Veene 2 te hebben verslagen kwam nu de nummer 2, De Veene 3 op bezoek in Wezep. Het was ook tegen deze tegenstander een spannende strijd. Goed keeperswerk aan beide zijdes zorgde voor veel reddingen en weinig doelpunten. Pas in de derde periode viel voor De Veene 3 het eerste doelpunt. In de vierde en laatste periode wist De Veene 3 een manmeer situatie goed uit te spelen en zorgde voor een 0-2 eindstand

Hattem-Wezep begon de eerste periode sterk en kon door goed aanvalswerk twee keer een manmeer situatie creëren, helaas werden deze niet afgemaakt. De Veene zorgde in de eerste periode voor weinig gevaar door goed verdedigend werk van Hattem-Wezep. In de tweede periode ging Hattem-Wezep door waar het gebleven was en kreeg ook nu weer twee keer een manmeer, maar ook deze werden niet besloten met een doelpunt. In deze periode maakte de keeper van Hattem-Wezep, Matthijs Brink de nodige goede reddingen op schoten van De Veene. Na twee periodes gespeeld te hebben was er nog steeds niet gescoord in Wezep. In de derde periode scoorde De Veene, 0-1. In de aanval daarna van Hattem-Wezep werd er voor de vijfde keer een speler voor 20 seconden naar de kant gestuurd maar net als de vier keer hiervoor wisten de heren ook nu het doel niet te vinden. In de vierde periode was er voor beide ploegen twee keer een manmeer situatie waarvan De Veene er één wist te benutten en zo de eindstand bepaalde op 0-2. De heren van s.g. Hattem-Wezep 1 speelt aankomende zaterdag 28 april hun laatste wedstrijd van het seizoen. Deze wedstrijd begint om 17:35 uur in de Veldkamp in Wezep, er zullen vanaf 17:00 uur al waterpolo wedstrijden te zien zijn van jeugd en heren 2.