Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Feestje recreatief zwemmen – Z&PC Hatto Heim

«

»

jun 04

Feestje recreatief zwemmen

Ingezonden stuk aan de Dijkpoorter:

 

Vorige week woensdag was het zover, een feestje bij de recreatieve jeugd van ZV hatto-Heim.

“We hadden dit feestje willen houden wanneer de groep op 50 kinderen zou zijn, maar de laatste tijd waren er zoveel nieuwe kinderen dat we nu een feestje konden vieren omdat we het 60ste lid hebben kunnen verwelkomen”, vertelt de Hattemse zwemvereniging.

“Jaren hebben we niet kunnen werken aan de jeugd vanwege onzekerheid of we nog een zwembad zouden houden in Hattem en of we de nieuwe leden daarom wel wat te bieden zouden hebben. Nu 2 jaar geleden hebben Jet Zieleman en Femke Bijlsma de recreateive jeugd op zich genomen en met het nieuwe bad in zicht hier tot nu toe een succes van weten te maken.”

De eerste jeugd van de recreatieve groep stromen nu door naar de zwemselectie. Ook wil de vereniging er naar toe een mini-waterpoloteam op te zetten.

Voor iedereen die ook wel eens wil kijken wat zwemmen bij de recreatieve groep inhoud is van harte welkom om eens een keer mee te komen doen, op woensdagen van 16:00 – 16:45 uur.