Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Goed begin van het seizoen voor Hatto-Heim heren 2 – Z&PC Hatto Heim

«

»

sep 15

Goed begin van het seizoen voor Hatto-Heim heren 2

Nijkerk – De heren van Z.V. Hatto-Heim 2 zijn het seizoen goed begonnen in Nijkerk met een nipte 6-7 overwinning op Flevo. Na twintig spannende minuten kwamen de bezoekers als winnaar uit de strijd.

 

In periode één was het de thuisploeg uit Nijkerk die als eerste scoorde. Een minuut later scoorde Thom Badings de gelijkmaker voor de bezoekers. Nog geen vijftien seconde hierna lag de bal echter alweer in het doel van Hatto-Heim. Jasper Blok scoorde uit een man-meer situatie, maar wist hiermee niet te voorkomen dat Flevo met een 2-3 voorsprong de tweede periode kon beginnen.

 

Lange tijd werd er in de tweede periode niet gescoord. Pas na vier minuten wist Hein Eghuizen uit een strafworp te scoren voor de bezoekers, waardoor het opnieuw gelijk stond: 3-3. Toch was het Flevo dat met nog maar 14 seconde op de klok wist te scoren, waardoor de ploeg uit Hattem opnieuw tegen een achterstand aan keek.

 

Na een stevige peptalk van coach Jan Willem Kroeze kwam Hatto-Heim goed uit de startblokken in de derde periode. Met twee mooie counters wisten de bezoekers opnieuw op gelijke hoogte te komen met Flevo. Vlak voor tijd kregen ze zelfs de kans op voorsprong te komen met een strafworp. Helaas werd dit buitenkansje gemist, waardoor de score 5-5 bleef.

 

In de laatste periode begon de conditie duidelijk een rol te spelen in de wedstrijd. De thuisploeg bleek al aardig uitgeput te zijn in de eerste drie periodes. Via Thom Badings wisten de bezoekers met een mooi counterdoelpunt op voorsprong te komen. Nog één keer kon gastheer Flevo iets terug doen. Met nog twee minuten te spelen scoorden ze, waardoor de stand op 6-6 kwam te staan. Het was uiteindelijk Oskar Verholt die de wedstrijd voor Hatto-Heim tot een goed eind wist te brengen. Met nog één minuut op de klok knalde hij de 6-7 in het doel van de ploeg uit Nijkerk.