Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloërs ZV. Hatto-Heim boeken zege bij opening nieuwe zwembad – Z&PC Hatto Heim

«

»

sep 22

Waterpoloërs ZV. Hatto-Heim boeken zege bij opening nieuwe zwembad

HATTEM – De waterpoloërs van ZV. Hatto-Heim hebben in het nieuwe Hattemse zwembad de eerste punten binnengesleept. Na de officiële opening door wethouder André Borst konden de twee herenteams van ZV. Hatto-Heim zich opmaken voor de streekderby’s tegen Octopus uit Wapenveld. Beide wedstrijden werden gewonnen en hierdoor was een mooiere start in het nieuwe zwembad niet mogelijk.

 

Het tweede team van ZV. Hatto-Heim startte tegen het tweede team uit Wapenveld.  ZV. Hattoheim 2 kwam goed uit de startblokken en stond al snel op een 3-0 voorsprong. De tweede periode ging beduidend minder dan de eerste periode. De gasten kwamen terug tot 3-2.  Hierna bleef de wedstrijd spannend. ZV. Hatto-Heim wist telkens een marge van twee doelpunten te vinden, maar de gasten haakten aan door iedere keer de aansluitingstreffer te maken. In de laatste periode stond het dan ook 6-5 voor ZV. Hatto-Heim. Met nog een twintigtal seconden te spelen kon Octopus nog de gelijkmaker scoren, echter maakte Oskar Verholt aan alle illusies van de gasten een einde door de 7-5 op het scorebord te zetten.

ZV. Hatto-Heim 1 speelde hierna tegen Octopus 1. De eerste periode werd afgesloten met 1-0 voor ZV. Hatto-Heim 1. In de tweede periode vonden beide teams het net en stond er wederom een minieme voorsprong voor de thuisploeg op het scorebord. Pas in de derde periode ging het aanvallend beter lopen bij ZV. Hatto-Heim 1. In een mum van tijd werd viermaal het net gevonden en liep de tussenstand op naar 6-1. In de laatste periode scoorden beide teams eenmaal en zodoende werd er afgesloten bij een eindstand van 7-2.

Doelpuntenmakers Heren 1: Dennis Geijssen 2x, Peter Luchtenberg 2x, Rutger-Jan Rienmeijer 1x, Peter v. Grootheest 1x en Oskar Verholt 1x.
Periodestanden: 1-0, 1-1, 4-0, 1-1

Doelpuntenmakers Heren 2: Oskar Verholt 5x, Mark Kroon 1x en Thom Badings 1x.
Periodestanden: 3-0, 0-2, 1-1, 3-2.