Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Geen winst voor waterpoloheren Z.V. Hatto-Heim 1 – Z&PC Hatto Heim

«

»

sep 29

Geen winst voor waterpoloheren Z.V. Hatto-Heim 1

 

HARDERWIJK – Na de overwinning van vorige week moesten de waterpoloheren van Z.V. Hatto-Heim 1 afgelopen zaterdag naar Harderwijk om een wedstrijd tegen De Woelwaters 2 te spelen. Hatto-Heim begon goed maar wist het goede begin niet door te zetten in het vervolg van de wedstrijd. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 10-6.

 

In de eerste periode kreeg Hatto-Heim binnen een halve minuut al een man minder omdat er een persoonlijke fout werd gemaakt. In de 20 seconden dat Woelwaters in het voordeel was werd er echter niet gescoord. Ook door de woelwaters werden zware overtredingen gemaakt wat tot een uitsluiting en zelfs strafworp leidde, maar Hatto-Heim kreeg de bal niet in het doel. Uiteindelijk werd er in de eerste periode toch in een manmeer situatie gescoord door Hatto-Heim door Winfred van Eeken.

 

In de tweede periode ging Hatto-Heim door en scoorde weer vanuit een manmeer situatie, doelpuntenmaker was Christiaan Fowler. Hierna gingen de heren van de woelwaters vol pressen wat enkele fatale fouten in de opbouw van Hatto-Heim opleverde. Dit resulteerde in 4 doelpunten van woelwaters. Aan het einde van de tweede periode wist Dries Slijkhuis na goed door jagen van Dennis Geijssen de stand terug te brengen naar 4-3.

 

In de derde periode kwam Hatto-Heim door Dennis Geijssen weer op gelijke hoogte. Na een doelpunt van de woelwaters wist Jan-Willem Kroeze een strafworp prachtig in de kruising te gooien. Hierna wisten de heren van de woelwaters tweemaal een manmeer situatie te benutten. Aan het einde van de derde periode wist Hatto-Heim door opnieuw een doelpunt van Jan-Willem Kroeze weer aan te sluiten, 7-6.

 

In de vierde periode wist Hatto-Heim het doel niet meer te vinden en wist de Woelwaters de voorsprong uit te bouwen naar een eindstand van 10-6. Volgende wedstrijd van Z.V. Hatto-Heim 1 is 13 oktober om 18:00 in zwembad De Marke in Hattem.