Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren Z.V. Hatto-Heim 1 pakken winst – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 13

Waterpoloheren Z.V. Hatto-Heim 1 pakken winst

In de eerste periode kwam Hatto-Heim snel achter maar wist ook snel weer gelijk te maken. Het ging volledig gelijk op, wat een stand van 3-3 opleverde aan het eind van de eerste periode. Alle drie de doelpunten, waarvan een strafworp, werden gemaakt door aanvoerder Dennis Geijssen.

 

In de tweede periode startte Zignea goed en liep, ondermeer door een manmeer situatie naar een 3-5 voorsprong.  Hatto-Heim liet zien dat het ook manmeer situatie kon benutten en bracht, via doelpunten van opnieuw Dennis Geijssen en Christiaan Fowler, de stand terug naar 5-5.

 

In de derde periode kwam Hatto-Heim eindelijk los van Zignea. Door goed keepers werk van Arjan v/d Worp en de sterke verdediging kon Zignea niet scoren. Het sterke spel van Hatto-Heim noodzaakte Zignea tot enkele overtredingen, wat manmeer situaties voor Hatto-Heim opleverde. Deze situaties werden allemaal volledig benut door het maken van een doelpunt. In deze periode wist Hatto-Heim, door ondermeer twee doelpunten van Peter van Grootheest, driemaal te scoren. Dit zorgde voor een 8-5 voorsprong van Hatto-Heim.

 

In de vierde periode begon  Hatto-Heim goed en liep door een doelpunt van Richard Ripke, opnieuw uit een manmeer situatie, verder uit. Zignea wist hierna nog driemaal te scoren maar uiteindelijk kon Hatto-Heim de laatste paar seconden veilig laten wegtikken. Dit leverde de tweede winst van het seizoen op. Volgende wedstrijd van Z.V. Hatto-Heim 1 is 3 november om 18:00 in zwembad De Marke in Hattem.

 

Doelpuntenmakers: Dennis Geijssen 4x, Christiaan Fowler 2x, Peter van Grootheest 2x en Richard Ripke 1x.