Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Z.V. Hatto-Heim 1 laat thuis punten liggen. – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 03

Z.V. Hatto-Heim 1 laat thuis punten liggen.

 

HATTEM – Afgelopen zaterdag wisten de waterpolo heren van Z.V. Hatto-Heim niet te winnen. Er werd in Zwembad de Marke, verloren van Nunspeet 2. Na een goede start ging het in de derde periode helemaal mis voor Z.V. Hatto-Heim. Nunspeet wist een voorsprong van twee doelpunten op te bouwen en hield dit vast. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 6-8.

 

In de eerste periode wist Peter van Grootheest de score te openen voor Hatto-Heim. Halverwege de periode kon Nunspeet gelijk maken maar in de slotseconde van de eerste periode wist Peter Luchtenberg Hatto-Heim toch weer op voorsprong te zetten, 2-1. In de tweede periode liep Hatto-Heim zelfs uit na een verschil van twee doelpunten. Het spel was daarin tegen niet goed, er ging bij Hatto-Heim in de passing veel mis dit leverde veel balverlies op. Toch hield Hatto-Heim twee doelpunten verschil tot het einde van de tweede periode, 4-2. 

 

In de derde periode  kwam Nunspeet snel terug naar 4-3 en 4-4. Halverwege de derde periode herpakte Hatto-Heim zich en wist Peter van Grootheest zijn derde doelpunt te maken, 5-4. In de laatste drie minuten drong Nunspeet aan en werd het spel harder. Dit leverde enkele uitsluitingen op wat resulteerde dat Nunspeet uitliep van 5-4 achter naar 5-7 voor. In de laatste periode wist ook Peter Luchtenberg zijn derde doelpunt te maken, 6-7. Hatto-Heim probeerde langzij te komen maar ook nu kwamen veel ballen niet aan, hierdoor kwamen er weinig kansen en wist Hatto-Heim ook niet te scoren. Nunspeet wist uiteindelijk nog eenmaal het doel te vinden en de eindstand te bepalen op 6-8. Volgende wedstrijd van Z.V. Hatto-Heim 1 is 10 november om 20:30 in het nieuwe zwembad De Vrolijkheid in Zwolle.

 

Doelpuntenmakers: Peter van Grootheest en Peter Luchtenberg (beide 3x).