Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren winnen in Zwolle – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 10

Waterpoloheren winnen in Zwolle

ZWOLLE – Afgelopen zaterdag wisten de waterpolo heren van Z.V. Hatto-Heim te winnen van Swol 1894 4. Er werd in Zwembad de Vrolijkheid in Zwolle goed gespeeld en gewonnen met 1-10. Swol wist nog op voorsprong te komen maar Hatto-Heim nam daarna snel de wedstrijd in handen en gaf dit initiatief niet meer weg.

 

In de eerste minuut wist Swol gelijk de score te openen. Na dit goede begin van Swol  bracht Harry Uyt de Boogaardt Hatto-Heim met twee doelpunten op voorsprong. In de tweede periode gingen veel lange passes bij Hatto-Heim mis, hierdoor waren de kansen schaars. Maar toch wist Thom Badings en Jan-Willem Kroeze (strafworp) het doel te vinden en zo de voorsprong te vergroten naar 1-4.

 

In de derde periode  liep Hatto-Heim verder uit door doelpunten van Jan-Willem Kroeze en Peter van Grootheest, beide uit een manmeer situatie, de overwinning veilig te stellen. Aan het eind van de derde periode wist ook Oskar Verholt het doel te vinden 1-7. In de vierde periode kwamen bij Hatto-Heim weer veel ballen van achteruit niet aan. Maar door onder andere goed keeperswerk van Arjan van de Worp bleef de voorsprong gehandhaafd. Pas twee minuten voor tijd wist Hatto-Heim eindelijk weer tot scoren te komen. Hatto-Heim vervolgde dit en door een goede zwemactie van Jan-Willem Kroeze en een goede pass van Harry Uyt de Boogaardt wist Jan-Willem Kroeze zijn derde doelpunt te maken. Dit herhaalde hij vijf seconden voor tijd zodat de eindstand werd bepaald op 1-10. Volgende wedstrijd van Z.V. Hatto-Heim 1 is 24 november om 18:15 in het in Putten.

 

Doelpuntenmakers: Jan-Willem Kroeze (4x), Harry Uyt de Boogaardt, Oskar Verholt (beide 2x), Thom Badings en Peter van Grootheest (beide 1x).