Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren halen winst in Putten – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 24

Waterpoloheren halen winst in Putten

PUTTEN – Afgelopen zaterdag hebben de waterpoloheren van Z.V. Hatto-Heim 1 gewonnen van Triton Putten 2. Er werd in Putten met een jong team en een paar ervaren krachten goed gespeeld en gewonnen met 4-10. Hatto-Heim startte direct goed en gaf de snelle voorsprong niet meer uit handen.

 

Vanaf de eerste minuut was Hatto-Heim scherp en kwam door een doelpunt van Christiaan Fowler op voorsprong. Ook verdedigend lag het goed bij Hatto-Heim waardoor Triton Putten amper gevaarlijk voor het doel kon komen. Oskar Verholt wist met nog vijf seconden te spelen in de eerste periode de score te verdubbelen naar een 0-2 stand. In de tweede periode ging Hatto-Heim door met dit goede spel en liep door Thom Badings uit naar 0-3. Hierna kwamen er wat foutjes in het spel bij Hatto-Heim wat ervoor zorgde dat ook Triton Putten kon scoren. Maar hierdoor liet Hatto-Heim zich in de aanval niet van de wijs brengen en ging door met scoren wat een stand van 2-5 opleverde halverwege de wedstrijd.

 

Ook in de derde periode ging Hatto-Heim door met scoren. Bij de eerste manmeer situatie wist Jasper Blok, bij zijn debuut in het eerste, ook te scoren.  Ook hierna volgde nog twee doelpunten uit manmeer situatie waarvan één door Thom Badings die zijn gemiste strafworp aan het begin van de derde periode deed vergeten. In de vierde periode werd er over en weer gescoord waardoor de eindstand op 4-10 eindigde. De matchwinner was Christiaan Fowler met drie doelpunten. Door deze winst stijgt Z.V. Hatto-Heim 1 naar een derde plaats in de competitie. De volgende wedstrijd is aankomende zaterdag 1 december in Zwembad de Marke in Hattem tegen DEK 1 uit Genemuiden om 18:45 uur hiervoor zal om 18:00 uur het tweede spelen.