Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren pakken opnieuw drie punten – Z&PC Hatto Heim

«

»

dec 01

Waterpoloheren pakken opnieuw drie punten

HATTEM – Afgelopen zaterdag hebben de waterpoloheren van Z.V. Hatto-Heim 1 gewonnen van DEK 1 uit Genemuiden. Er werd in zwembad de Marke in Hattem goed gespeeld en gewonnen met 7-3. Hatto-Heim gaf weinig weg en was zelf voldoende trefzeker.

 

Hatto-Heim begon goed aan de eerste periode en kwam snel op een 1-0 voorsprong. Ook na de 1-0 bleef Hatto-Heim kansen creëren en werd de 2-0 gemaakt door Peter van Grootheest. Maar ook DEK kwam af en toe gevaarlijk voor het doel wat resulteerde in een doelpunt. In de tweede periode bleef het spel bij vlagen goed maar door een paar gemiste kansen kwam Hatto-Heim niet los van DEK. DEK verdedigde goed in een gesloten zone waar Hatto-Heim vaak geen raad mee wist. Ondanks deze fouten kwam DEK niet dichterbij. Door een doelpunt van Peter Luchtenberg liep Hatto-Heim dan toch uit naar 3-1. 

 

In de derde periode waren er veel counter mogelijkheden voor Hatto-Heim. Hiervan werd er maar één benut en leverde een andere een strafworp op. Deze werd goed ingeschoten door Jan-Willem Kroeze. De laatste periode werd begonnen met een 5-2 voorsprong voor Hatto-Heim. Deze voorsprong kwam niet meer in gevaar en Hatto-Heim liep uit naar 6-2. Na dit doelpunt wist DEK uit een tweemeter toch het derde doelpunt te maken. In de slotseconde wist, tot groot genoegen van het publiek, Peter van Grootheest de eindstand te bepalen op 7-3.