Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren winnen opnieuw van Swol – Z&PC Hatto Heim

«

»

dec 16

Waterpoloheren winnen opnieuw van Swol

HATTEM – Afgelopen zaterdag hebben de waterpoloheren van Z.V. Hatto-Heim 1 gewonnen van Swol 1894 4. Er werd in zwembad de Marke in Hattem goed begonnen, de voorsprong die werd opgebouwd werd niet meer uit handen gegeven. Hatto-Heim wist uiteindelijk met 8-6 te winnen.

 

Hatto-Heim begon vol zelfvertrouwen omdat de uitwedstrijd in Zwolle makkelijk gewonnen was. Dit zelfvertrouwen zorgde voor goed spel. Thom Badings opende de score maar Swol viel ook twee keer succesvol aan waardoor Hatto-Heim toch op achterstand kwam. Hierna wist Peter Luchtenberg en in de slotseconde van de eerste periode Thom Badings Hatto-Heim weer op voorsprong te zetten. In het begin van de tweede periode wist Hatto-Heim tweemaal uit een manmeer situatie te scoren, dit gebeurde via Harry uyt de Boogaardt en Peter van Grootheest . Door goed verdedigingswerk en keeperswerk wist Swol niet te scoren. Hatto-Heim kwam via Peter van Grootheest en Jan Willem Kroeze zelfs op 7-2.

 

Deze overwinning leek binnen maar in de derde periode kwam Hatto-Heim niet tot scoren. Swol wist van de gemiste kansen van Hatto-Heim te profiteren en tweemaal uit de counter te scoren. In de vierde periode ging Swol door waar het begonnen was in de derde periode, een comeback. Door twee doelpunten kwam Swol  zelfs op één doelpunt van Hatto-Heim. Toch wist Hatto-Heim met nog ruim een minuut te spelen, via Peter Luchtenberg weer uit te lopen. Hierna werd Swol nog één keer gevaarlijk maar wist niet meer te scoren. Volgende wedstrijd is op 12 januari om 18:45 uur in zwembad de Marke in Hattem.

 

Doelpuntenmakers: Thom Badings, Peter Luchtenberg en Peter van Grootheest (allen 2x), Harry uyt de Boogaardt en Jan Willem Kroeze (beide 1x)