Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren winnen nu wel van Deltasteur – Z&PC Hatto Heim

«

»

jan 12

Waterpoloheren winnen nu wel van Deltasteur

HATTEM – Afgelopen zaterdag hebben de waterpoloheren van Z.V. Hatto-Heim 1 gewonnen van Deltasteur 2 uit Kampen. Eerder dit seizoen was er in Kampen ruim verloren van deze tegenstander. Maar Hatto-Heim liep langzaam uit naar een veilige voorsprong en hield dit vast. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 10-4 overwinning.

 

Hatto-Heim begon alert aan de partij en wist dat het een moeilijke wedstrijd zou worden. Vanaf het eerste fluitsignaal gingen beide ploegen er vol tegenaan. Deltasteur wist op een 1-0 voorsprong te komen. Maar nog in de eerste periode wist Hatto-Heim via twee doelpunten van Dennis Geijssen op voorsprong te komen, 2-1. In de tweede periode ging Hatto-Heim door met scoren en liep uit naar 5-1. Peter van Grootheest maakte één van de doelpunten. De andere twee doelpunten in deze periode werden gemaakt door Kevin Mulder. Hij is vanaf dit jaar teruggekeerd naar Hatto-Heim na te hebben gespeeld bij Swol uit Zwolle.

 

De overwinning leek inmiddels veilig gesteld maar in de derde periode wist Hatto-Heim niet verder uit te lopen. Deze periode eindigde in een gelijke stand van 1-1. Hierdoor deed de vierde periode er nog toe. Hierin liep Hatto-Heim door Peter van Grootheest, Peter Luchtenberg en Kevin Mulder uit naar 9-4. Acht seconden voor het einde van de wedstrijd bepaalde Jan Willem Kroeze de eindstand op 10-4. Volgende wedstrijd is op 2 februari om 18:45 uur in zwembad de Marke in Hattem tegen koploper De Woelwaters 2 uit Harderwijk.

 

Doelpuntenmakers: Kevin Mulder (4x), Dennis Geijssen en Peter van Grootheest (beide 2x), Peter Luchtenberg en Jan Willem Kroeze (beide 1x)