Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren winnen van koploper Woelwaters – Z&PC Hatto Heim

«

»

feb 02

Waterpoloheren winnen van koploper Woelwaters

HATTEM – Afgelopen zaterdag hebben de waterpoloheren van Z.V. Hatto-Heim 1 gewonnen van koploper De Woelwaters 2 uit Harderwijk. De spelers van Z.V. Hatto-Heim leefde afgelopen week gemotiveerd naar het duel toe en liet zien dat het geweldig waterpolo in huis heeft. Er werd met veel discipline verdedigd en heel efficiënt aangevallen wat een eindstand van 13-5 opleverde. Door deze overwinning doet Hatto-Heim nog steeds mee om het kampioenschap.

 

Hatto-Heim wist dat het een moeilijke opgave zou worden om te winnen van De Woelwaters 2 omdat er eerder dit seizoen met 10-6 was verloren in Harderwijk. In deze wedstrijd was er duidelijk één man aan te wijzen bij De Woelwaters waar het hele spel om draaide. Deze werd afgelopen wedstrijd goed verdedigd en was vaak niet aanspeelbaar. Dit zorgde ervoor dat De Woelwaters amper kansen kon creëren. Aanvoerder Dennis Geijssen opende de score voor Hatto-Heim. Nadat Woelwater gelijk had gemaakt maakte Peter van Grootheest de 2-1. In de tweede periode creëerde Hatto-Heim veel kansen en bijna alle kansen werden goed uitgespeeld en beloond met een doelpunt. Hierdoor liep Hatto-Heim, door ondermeer drie doelpunten van Kevin Mulder, in deze periode uit naar 6-1.

 

De overwinning leek veilig maar Hatto-Heim begreep dat het absoluut niet moest verslappen. De heren van Hatto-Heim deden dit ook niet en bleven goed verdedigen. En ook nu werden er weer volop doelpunten gemaakt. Door ondermeer drie doelpunten van Peter Luchtenberg liep Hatto-Heim verder uit naar 11-3. In de vierde periode werd er af en toe wat overmoedig aangevallen waardoor kansen niet werden benut. Maar ondanks dat wist Peter van Grootheest zijn tweede doelpunt van de wedstrijd te maken. Ook De Woelwaters wisten wat vaker gevaarlijker te worden en wist tweemaal in deze periode te scoren. Maar Jan Willem Kroeze wist met zijn derde doelpunt de eindstand te bepalen op 13-5. Aankomende zaterdag gaan de waterpoloheren op bezoek bij Zignea 2 in Emmeloord.

 

Doelpuntenmakers: Kevin Mulder, Peter Luchtenberg en Jan Willem Kroeze (allen 3x) Peter van Grootheest (2x)Dennis Geijssen en Rutger Jan Rienmeijer (beide 1x)