Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren Hatto-Heim 1 pakken wederom drie punten – Z&PC Hatto Heim

«

»

feb 09

Waterpoloheren Hatto-Heim 1 pakken wederom drie punten

Hattem- De waterpoloheren van Hatto-Heim 1 hebben wederom een zege geboekt. Ditmaal werd de uitwedstrijd bij Zignea met 6-11 gewonnen. Deze uitoverwinning is de vierde zege op rij voor de heren van Hatto-Heim.

 

De eerste periode kwam Hatto-Heim goed uit de startblokken. Dennis Geijssen scoorde uit de eerste aanval en Rutger-Jan Rienmeyer verdubbelde al snel score. Hattem-Wezep scoorde deze periode nog tweemaal en de thuisploeg deed tussendoor nog wel wat terug. De tweede periode waren de rollen omgedraaid in Emmeloord. De thuisploeg maakte de kansen af en Hatto-Heim had het nakijken. Ditmaal scoorde Zignea viermaal en vond Hatto-Heim eenmaal het net. Hierdoor was de tussenstand halverwege 5-5. De derde periode ging het spel op en neer in Emmeloord. Beide teams kregen kansen, maar een goede afronding ontbrak. Beide teams scoorden slechts eenmaal deze periode. Na driekwart wedstrijd kon het nog alle kanten opgaan. In de laatste periode gaf de conditie de doorslag.  Zignea kon het niet meer goed bolwerken en Hatto-Heim plukte hier rijkelijk de vruchten van. Zo vond Peter Luchtenberg het net na een overtalsituatie en Jan-Willem Kroeze mocht vrij oversteken om vervolgens de keeper kansloos te laten. Door vijf doelpunten van Hatto-Heim in de laatste periode stond er na afloop een enigszins geflatteerde 6-11 op het scorebord.

Periodestanden: 1-4, 4-1, 1-1, 0-5
Doelpuntenmakers: Kevin Mulder 3x, Peter Luchtenberg 3x, Jan-Willem Kroeze 2x, Dennis Geijssen 1x, Winfred Van Eeken 1x  en Rutger-Jan Rienmeijer 1x.

De volgende wedstrijd van Hatto-Heim 1 is op 2 maart 2013. Dan is Octopus 1 uit Wapenveld de tegenstander.