Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Z.V. Hatto-Heim klopt Octopus in derby – Z&PC Hatto Heim

«

»

mrt 02

Z.V. Hatto-Heim klopt Octopus in derby

WAPENVELD – Afgelopen zaterdag hebben de waterpoloheren van Z.V. Hatto-Heim 1 uit Hattem gewonnen van Octopus uit Wapenveld. Na de wedstrijd van beide tweede teams die gewonnen werd door Octopus 2 was het de beurt aan de eerste teams van beide ploegen. In Wapenveld startte Hatto-Heim goed en liep in de eerste twee periodes uit naar 0-6. Hiermee leek de overwinning binnen en verslapte Hatto-Heim zichtbaar. In de vierde periode wist Hatto-Heim toch nog iets verder uit te lopen naar en een 1-9 eindstand.

 

Hatto-Heim begon sterk en de basis voor de voorsprong was opnieuw het sterke en goede verdedigen. Octopus werd gedwongen om van afstand te schieten en dit leverde weinig problemen op voor de verdedigers en keeper van Hatto-Heim. Peter van Grootheest en Peter Luchtenberg (strafworp) zette Hatto-Heim in de eerste periode op een 0-2 voorsprong. In de tweede periode ging Hatto-Heim op dezelfde manier door en dit leverde opnieuw doelpunten op. Kevin Mulder wist binnen drie minuten drie keer het net te vinden en de voorsprong uit te breiden. Aan het eind van de tweede periode wist ook midvoor Rutger Jan Rienmeijer met een achterwaartse bal te scoren, 0-6.

 

In de derde periode verslapte Hatto-Heim en werd er niet met scherp geschoten. Octopus wist dan ook in deze periode op het scorebord te komen. Maar toch wist Hatto-Heim in deze periode zich te herpakken en wist Peter van Luchtenberg 1-7 te maken. In de vierde periode maakte Octopus een aantal fouten wat doelpunten opleverde voor Kevin Mulder en Thom Badings uit manmeer situaties. Hierdoor werd het uiteindelijk 1-9 in Wapenveld en blijft Hatto-Heim volop meedoen om het kampioenschap. De volgende wedstrijd is op 16 maart in Zwembad de Marke aanvang 18:45 uur.

 

Doelpuntenmakers: Kevin Mulder (4x) Peter Luchtenberg (2x) Peter van Grootheest, Rutger Jan Rienmeijer en Thom Badings (allen 1x)