Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Z.V. Hatto-Heim wint opnieuw – Z&PC Hatto Heim

«

»

mrt 16

Z.V. Hatto-Heim wint opnieuw

HATTEM – Afgelopen zaterdag hebben de waterpoloheren van Z.V. Hatto-Heim 1 gewonnen van WPSG WZC-de IJsel 2. Hatto-Heim speelde goed en liep aan het begin van de wedstrijd langzaam uit. In de tweede helft van de wedstrijd lieten de heren zien dat het over een goede conditie beschikte. De einduitslag was een 10-3 overwinning en hierdoor doet Hatto-Heim nog volop mee om het kampioenschap.

 

Hatto-Heim begon goed maar kon geen grote kansen creëren. Wel was er binnen een minuut een strafworp voor Hatto-Heim maar deze werd op de paal geschoten. In de eerste periode wist alleen Rutger-Jan Rienmeijer eenmaal met een achterwaartse bal te scoren. In de tweede periode ging Hatto-Heim goed door maar wist opnieuw maar eenmaal te scoren ditmaal via Peter van Grootheest, 2-0.

 

 

In de derde periode liet Hatto-Heim zien waarom het mee doet boven in de competitie. Er was duidelijk verschil in conditie en snelheid tussen de beide teams waardoor Hatto-Heim door verschillende goed uitgevoerde counters uit kon lopen naar 5-1. In deze periode wisten de jonge spelers Kevin Mulder (2x)en Peter Luchtenberg te scoren. In de vierde periode ging Hatto-Heim door met doelpunten maken. Peter van Grootheest en Kevin Mulder maakte opnieuw doelpunten en op deze manier werd de overwinning veilig gesteld. Hierna wisten ook Jan Willem Kroeze, Winfred van Eeken en Dennis Geijsen mooie doelpunten te maken en de einduitslag te bepalen op 10-3. Door deze overwinning blijft Hatto-Heim mee doen om de eerste plek. Aankomende zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen Nunspeet.

 

 

 

Doelpuntenmakers: Kevin Mulder (3x), Peter van Grootheest (2x), Peter Luchtenberg, Rutger Jan Rienmeijer, Jan Willem Kroeze, Winfred van Eeken en Dennis Geijsen (allen 1x)

 

 

Foto’s: klik hier