Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren Z.V. Hatto-Heim 1 laten dure punten liggen – Z&PC Hatto Heim

«

»

mrt 23

Waterpoloheren Z.V. Hatto-Heim 1 laten dure punten liggen

Drie dure punten hebben de waterpoloheren van Z.V. Hatto-Heim laten liggen in Nunspeet. In de strijd om het kampioenschap moest met de nummer drie uit het klassement worden afgerekend. Echter gebeurde dit niet en ging Nunspeet met de overwinning aan de haal. Over de manier waarop werd nog lang gepraat.

 

Z.v. Hatto-Heim begon niet goed aan de wedstrijd. De passing was slordig en in de aanval waren de heren onzorgvuldig met de kansen. Nunspeet opende de score, maar Kevin Mulder trok de stand gelijk aan het einde van de eerste periode. De tweede periode was een evenbeeld van de eerste periode. De passing was slecht en hierdoor werden doorgebroken spelers niet bereikt. Doelman Arjan van der Worp hield met enkele goede reddingen Z.V. Hatto-Heim op de been. Nunspeet vond deze periode slechts eenmaal het net en hierdoor was de achterstand minimaal. In de derde periode kwam Z.V. Hatto-Heim beter in haar spel. Er werden meer kansen gecreëerd, maar aan de afwerking ontbrak het nog. De paal, lat en doelman vormden nog een obstakel. Toch zette Peter van Grootheest de 2-2 op het scorebord. In de laatste periode kon het nog beide kanten op. Hatto-Heim scoorde en nam voor het eerst de leiding in de wedstrijd. Met nog ruim een minuut te gaan scoorde Nunspeet de gelijkmaker. In de aanval erna scoorde Hatto-Heim uit een vrije worp. Tot grote ontzetting van de spelers en aanhang van Hatto-Heim werd dit doelpunt afgekeurd. Nunspeet won vervolgens de partij door zestien seconden voor tijd de 4-3 binnen te schieten.

De volgende wedstrijd van Z.V. Hatto-Heim 1 is op 6 April om 18:00uur in de Marke.
Periodestanden: 1-1, 1-0, 0-1, 2-1.