Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloërs Z.V. Hatto-Heim herpakken zich goed – Z&PC Hatto Heim

«

»

apr 06

Waterpoloërs Z.V. Hatto-Heim herpakken zich goed

HATTEM – Na het verlies van vorige week hebben de waterpoloërs van Z.V. Hatto-Heim zich goed herpakt. Afgelopen zaterdag speelden de heren thuis tegen Triton Putten 2. De sterke verdediging van Hatto-Heim lag goed waardoor de heren uit Putten maar driemaal het net vonden. Hatto-Heim speelde veel kansen goed uit en stond halverwege al 5-1 voor. Uiteindelijk won Hatto-Heim deze makkelijke wedstrijd met 11-3.

 

In de eerste periode begon Hatto-Heim direct het vooraf afgesproken plan goed uit te voeren en dit leverde een aantal keren goede mogelijkheden op. Toch wist Hatto-Heim pas halverwege de eerste periode via Peter Luchtenberg op voorsprong te komen. Hierna volgde nog een aantal kansen en wist Peter van Grootheest nog tweemaal te scoren. In de tweede periode ging Peter van Grootheest door met scoren en wist hij zijn derde doelpunt te maken. Thom Badings maakte vervolgens uit een goede counter 5-0. Triton Putten kwam maar tot weinig grote kansen. Er werd goed verdedigd door Hatto-Heim en dit leverde veel afstandschoten op die geen groot gevaar opleverde. Maar toch wist Triton in de tweede periode eenmaal te scoren, 5-1.

 

In het begin van de derde periode wisten Kevin Mulder en Peter Luchtenberg de voorsprong nog verder te vergroten. Triton Putten wist wat terug te doen uit een manmeer situatie, 7-2. Hatto-Heim ging goed georganiseerd door en Peter Luchtenberg wist in de slotseconde van de derde periode ook zijn derde doelpunt te maken. Direct in de vierde periode wist Triton Putten zijn derde doelpunt te maken maar de wedstrijd was natuurlijk al lang gespeeld. Ook nu liet Hatto-Heim zien dat het een wedstrijd goed kan uitspelen en via Peter van Grootheest, Jan Willem Kroeze en Thom Badings liep Hatto-Heim naar een eindstand van 11-3. Volgende wedstrijd is op 13 april om 20:15 uur tegen WPSG WZC-de IJsel in Raalte.

 

Doelpuntenmakers: Peter van Grootheest (4x), Peter Luchtenberg (3x), Thom Badings (2x), Kevin Mulder en Jan Willem Kroeze (beide 1x)