Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Drie punten voor waterpoloheren Z.V. Hatto-Heim 1 – Z&PC Hatto Heim

«

»

apr 13

Drie punten voor waterpoloheren Z.V. Hatto-Heim 1

De waterpoloheren van Z.V. Hatto-Heim 1 stevenen af op plaats twee in het klassement. Concurrent De Woelwaters uit Harderwijk won dit weekend en nam beslag op het kampioenschap. Hatto-Heim 1 pakte dit weekend ook de drie punten bij WZC- de IJssel uit Raalte. Bij de middenmoter werd met 3-14 gewonnen.

 

In Raalte begon Hatto-Heim uitstekend. Na tien seconden lag de bal al in het net en ook de tweede aanval leverde een doelpunt op. Hatto-Heim hield het goede spel vol en bleef doelpunten maken. Na één periode stond er een tussenstand van 0-5 op het scorebord. In de tweede periode kon Hatto-Heim het spel van de eerste periode vasthouden. Door goed zorgvuldig samenspel was Hatto-Heim efficiënt in de aanval en werd er deze periode ook veel gescoord. Tussendoor deed WZC-de IJssel wel wat terug, maar kon het niet voorkomen dat Hatto-Heim halverwege de wedstrijd was uitgelopen naar 1-10.

De derde periode was geen schim van de voorgaande twee periodes. WZC- de IJssel veranderde van tactiek en dat leverde resultaat op. Hatto-Heim was aanvallend niet meer zo effectief als de vorige periodes. Beide ploegen scoorden slechts eenmaal. De laatste periode kwam Hatto-Heim weer een beetje in haar oude spel. Er werden meer uitgespeelde kansen gecreëerd en de doelpunten vielen wat makkelijker. WZC- de IJssel deed tussendoor wel wat terug, maar na vier periodes waterpolo stond er een klinkende zege op het scorebord. 3-14. Op zaterdag 20 april staat de laatste competitiewedstrijd op het programma.  Dan wordt er een uitwedstrijd gespeeld tegen DEK in Genemuiden.

Periodestanden: 0-5, 1-5, 1-1, 1-3.

Doelpuntenmakers: Dennis Geijssen 4x, Kevin Mulder 3x, Peter van Grootheest 2x, Thom Badings 2x, Jan-Willem Kroeze 1x en Richard Ripke 1x en Rutger-Jan Rienmeijer1x