Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Nieuwjaarsreceptie en -toernooi – Z&PC Hatto Heim

«

»

dec 12

Nieuwjaarsreceptie en -toernooi

Om het nieuwe jaar in te luiden zal op Vrijdag 4 januari 2008 een Nieuwjaarsreceptie en een Nieuwjaarstoernooi georganiseerd worden. Het jaarlijks terugkerende Nieuwjaarstoernooi wordt georganiseerd voor de leden en oudleden van Z.V. Hatto-Heim en S.G. Hattem-Wezep. Natuurlijk zijn aanhang, ouders en vriendjes van harte welkom.

 

Aan dit evenement is tevens de nieuwjaarsreceptie gekoppeld. In het zwembad en in de kantine is er voor iedereen de mogelijkheid elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen.

De opzet van het toernooi is iets anders dan andere jaren. Dit jaar zal er gestart worden met een waterpolo toernooitje en aan het eind is er een team estafette.
Voor opgave kunnen jullie het onderstaande strookje invullen en deze in de bus gooien in het zwembad, de lijst die hiernaast hangt invullen of een emailtje sturen aan een van de onderstaande adressen.

Graag dit formulier zo snel mogelijk, uiterlijk voor 29 December, in te leveren!! Wij zullen de teams zo eerlijk en leuk mogelijk indelen.

Het begint om 18:30 uur. Dus zorg ervoor dat je er om kwart over 6 bent met natuurlijk je zwembroek bij je. (Willen alle waterpololeden hun caps meenemen?)
Het actieve gedeelte zal tot ongeveer 20:30 uur duren waarna de nieuwjaarsreceptie in de kantine verder gaat.

Voor vragen of opgave mail je met:
Richard Ripke richard@hattoheim.nl of;
Edgar edgarleurink@hotmail.com

Wij hopen jullie allemaal te zien op 4 januari.

Sportieve groet,

Bestuur Z.v.HattoHeim

 

Klik hier voor de uitnodiging.