Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Delano Brummelaar brons op de 100 meter schoolslag.. – Z&PC Hatto Heim

«

»

jun 22

Delano Brummelaar brons op de 100 meter schoolslag..

Tijdens de Gelderse B Zwemkampioenschappen op zaterdag 16 juni j.l. in Groenlo en zondag 17 juni in Westervoort waren ook de zwemmers van Hatto Heim weer van de partij. Naast de meisjes Jorin Rouwenhorst en Michelle van Limburg waren de jongens Delano Brummelaar, Vincent Kroeze en Peter Visser geselecteerd. Delano Brummelaar, afkomstig uit Zwolle, behaalde een ereplaats en wel de 3e op de 100 meter schoolslag. Hij finishte in een tijd van 1.23.23. Nog nooit was hij zo snel. Een van zijn trotse trainers, de heer Jan Broersma, poseert voor deze gelegenheid graag met hem.