Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 2x vierde op de NJK en een kringrecord – Z&PC Hatto Heim

«

»

jun 18

2x vierde op de NJK en een kringrecord

Afgelopen weekend werd de Nederlandse Jeugdkampioenschappen zwemmen gehouden in de Tongelreep te Eindhoven.
Roald mocht bij de junioren 2 op de 200 en 100 meter schoolslag uitkomen.
Op de 200 meter schoolslag stond hij als 7e geplaatst. Na een super race zette hij een tijd neer van 2.42.22. een pr en 3 clubrecords ( t/m 16 jaar) en een 4e plaats. Net naast het podium. Op de 100 meter schoolslag stond hij als 6e geplaatst. Ook deze race ging geweldig in een tijd van 1.12.76. Wederom een 4e plaats, net niet genoeg voor een medaille.Toch een zeer goede prestatie als je 2x vierde wordt op de Nederlandse Jeugdkampioenschappen. Tijdens zijn 100 meter schoolslag heeft hij ook nog eens een kringrecord gezwommen op de eerste 50 meter. Stond deze tijd op 34.20, Roald zwom de 50 meter in 33.85. Roald kan terug kijken op een zeer goed seizoen.