Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Lekkere afsluiting laatste zwemwedstrijd – Z&PC Hatto Heim

«

»

jun 06

Lekkere afsluiting laatste zwemwedstrijd

Traditiegetrouw hebben de zwemmers van Hatto-Heim de laatste zwemwedstrijd met een gezamenlijke maaltijd afgesloten. Maar voor het zover was moest er eerst nog even hard gezwommen worden.

 

Traditiegetrouw hebben de zwemmers van Hatto-Heim de laatste zwemwedstrijd met een gezamenlijke maaltijd afgesloten. Maar voor het zover was moest er eerst nog even hard gezwommen worden. Hier konden immers nog punten verdiend worden voor de ‘zwemmer/ster van het jaar’-verkiezing. Menige tijd is dan ook verbeterd. Bijna iedereen was aanwezig vanmiddag, was het niet in het water, dan wel aan de kant bij de supporters (Annemiek met haar arm in de mitella).
Bij deze laatste wedstrijd verscheen nog een nieuwe ster op de startblokken (Femke) en bij menigeen rees dan ook de vraag: ‘Komt ze nu ook bij de selectie zwemmen, of gaat ze van waterpolo af?’ . Ze heeft in ieder geval laten zien dat je na 8 trainingen al zeer goede tijden kan halen. (Femke laat het ons allen even weten).
Het was deze zaterdag een supersnelle wedstrijd, want na ongeveer anderhalf uur kon iedereen al aankleden. En dit konden ze vandaag ook supersnel, hoe komt dat toch denk je dan. Alle zwemmers kregen een attentie en daarna gingen we richting huis. Nou ja niet direct naar huis, er moest immers nog gestopt worden bij een restaurant. En waar kan je dan beter terecht dan bij de Mac.
21 zwemmers, 2 coaches, 5 officials en 9 ouders stormden in een keer bij de Mac binnen
en dan is het er vol. De medewerkers van de Mac hebben volgens sommigen (of dankzij sommigen) nog nooit zoveel hamburgers, frietjes en BigMacs hoeven maken. Het leek wel een bunkerfestijn. Nu was het niet een wedstrijd wie het snelst kon zwemmen, maar meer wie het meest kon eten. Tja, en van eten krijg je weer energie, dus lekker klimmen op het speeltoestel en zoals we ondertussen via het forum te weten zijn gekomen springen op de trampoline van de buren van de Mac. Het was een gezellige afsluiting van deze wedstrijd, die op 28 juni (na de laatste training) een vervolg kan krijgen. Voor de meesten zit het zwemseizoen erop. Voor een aantal volgt nog de GBK en de NJK, waar ze nog even kunnen laten zien wat ze waard zijn en misschien nog een medaille winnen.

Ben je benieuwd naar het foto-verslag van deze middag, kijk dan in de loop van de week even in het foto-album hier op de site van Hatto-Heim.