Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Zwemsters lopen Avond4daagse – Z&PC Hatto Heim

«

»

mei 25

Zwemsters lopen Avond4daagse

Ook dit jaar liepen een aantal leden van de zwemvereniging mee met de avond4daagse. Niet ontmoedigd door het plensweer gingen de dames op maandag van start. Drijfnat kwamen ze weer thuis. Gelukkig zijn de dames gewend aan water, en zijn het echte doorzetters. Zo verschijnen ze iedere avond weer vol goede moed op de verzamelplaats.. Vier avonden hebben ze lol gehad en reken maar dat ze volgend jaar ook weer mee doen aan deze sportieve activiteit. Zijn er dan weer alleen deze dames of doen de heren van zwemmen en de dames en heren van de waterpolo ook mee?

P.S. Er zijn nog enkele andere leden gesignaleerd tijdens de avond4daagse. Zij deden mee met hun school, bij de EHBO en de verkeersleiders.