Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 2x Gelders Kampioen – Z&PC Hatto Heim

«

»

mei 21

2x Gelders Kampioen

Tijdens de afgelopen 2 weekenden werden in Nijmegen de Gelderse Kampioenschappen zwemmen gehouden. Sander Rouwenhorst en Roald Blok mochten hier namens de Zwemvereniging Hatto-Heim uitkomen op 5 afstanden.

 

Tijdens de afgelopen 2 weekenden werden in Nijmegen de Gelderse Kampioenschappen zwemmen gehouden. Sander Rouwenhorst en Roald Blok mochten hier namens de Zwemvereniging Hatto-Heim uitkomen op 5 afstanden.
Sander Rouwenhorst ( debutant) zwom op zijn 50mtr.Vlinderslag 0.46.29. Een mooie tijd voor een 50 meterbad. Hij haalde hiermee een 19e plaats. Niet gek voor een eerste keer.
Roald Blok zwom op de eerste dag de 200 mtr. Schoolslag. Was hij vorig jaar nog 4e, dit keer zette hij een tijd neer van 2.50.64. Bijna 4 seconde sneller dan de nummer 2. Roald werd op deze afstand Gelders Kampioen. Later die dag finishte hij als 11e op de 100 mtr rugslag in een tijd van 1.18.54.
Zondag was het de 100 mtr. Vrije slag die gezwommen moest worden. In een tijd van 1.03.61 tikte Roald als 9e aan. Net geen limiet voor de NJK.
In het tweede weekend ( 19 mei ) moest Roald de 100 mtr. Schoolslag zwemmen. Wederom tikte hij als eerste aan in een tijd van 1.15.24. Ruim 5 seconde sneller dan de nummer 2 en werd ook op deze afstand Gelders Kampioen. In het weekend van 15, 16 en 17 juni mag Roald uitkomen op de 100 en 200 meter schoolslag tijdens de NJK ( Nederlandse Junioren Kampioenschappen) in Eindhoven.